Societatea civilă umăr la umăr cu polițiștii

Cu mai bine de o săptămână în urmă, lansam campania de donare de sânge și strângere de fonduri pentru  colega noastră din cadrul Secției 25 Poliție București, care a fost diagnosticată cu leucemie. Încă din primele minute de când a fost lansată această campanie, am asistat în mod plăcut la un aflux de mesaje de încurajare pentru Elena, donații în contul  acesteia, cât și formarea de grupuri de colegi  care au mers la centrele de transfuzii din București și din țară pentru a salva o viață.

Ceea ce ne-a surprins în mod plăcut, a fost faptul că pe lângă miile de colegi care au fost solidari acestei campanii, societatea civilă a reacționat într-un mod uimitor. Am fost asaltați cu zeci de mesaje, atât de la oameni din țară, cât și din străinătate, care au sărit în ajutorul colegei și au donat sume de bani. Mulți dintre ei au donat și sânge alături de colegii noștri.

Ne bucură să vedem o asemenea solidaritate din partea societății civile care a demonstrat că viața unui om e foarte importantă și că binele făcut la nevoie, ți-l răsplătește înzecit Dumnezeu. Nici pandemia, nici alte griji cotidiene nu i-au împiedicat să arate că putem fi uniți, că doar fiind umăr la umăr vom obține cele mai bune rezultate. În numele colegei noastre, vă mulțumim dragi colegi, vă mulțumim dragă societate civilă !

 

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Societatea civilă umăr la umăr cu polițiștii

Distribuie

2 răspunsuri

  1. Fiti corecti pana la capat. Sunt politisti locali care s-au mobilizat si au donat sange pt tanara politista.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută