Șobolanii din IPJ DOlj nu sunt recunoscuți de șefi!

Revenim cu noi detalii despre situația catastrofală din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Dolj, unde mișună șobolanii în voie pe holuri iar între timp, șefii fac pe proștii.Am rămas stupefiați de reacția purtătorului de cuvând al IPJ Dolj, care a transmis că imaginile sunt vechi, deoarece centru a fost renovat, iar în prezent pereții nu mai sunt verzi, ci sunt albaștrii. Mai mult, acesta a declarat că polițiștii nu au cerut să fie efectuată deratizare la nivelul CRAP, iar conducerea IPJ Dolj nu a știut că există șobolani.

Păi dacă așa stau lucrurile, iar singura problemă este că șobolanii din prima filmare erau de anul trecut, le vom pune la dispoziție o noua filmare, de data aceasta cu pereții „renovați” și cu aceeași șobolani, dar mai bătrâni cu un an. Iar pentru a evidenția și mai mult situația critică, în acest video, veți vedea cum dau târcoale șobolanii pe lângă recipientele cu mâncare.

Este jalnică și ridicolă reacția conducerii IPJ Dolj, care încearcă, pe de o parte să deturneze atenția invocând faptul că imaginile sunt vechi, iar pe de altă parte să arunce responsabilitatea în cârca agenților de poliție care lucrează în CRAP, motivat de faptul că ei ar fi trebuit să ceară deratizarea. Tot în această idee, aruncă în discuție faptul că anul trecut a fost alocată suma de 160.000 lei pentru renovarea centrului, de parcă prin renovare ar fi fost eliminați și șobolanii.

Acesta este exemplul tipic de șef nevertebrat, care se dă de ceasul morții doar să găsească un țap ispășitor pentru ca imaginea lui să nu fie pătată. Doar că, la maniera în care a comunicat cu mass media, rezultă nu numai impotența sa managerială dar și faptul că este incapabil să gestioneze nevoile instituției. Șobolanii nu sunt nici de ieri, nici de anul trecut în CRAP, ci sunt de ani de zile. Iar dacă tot avem șef de centru, adjunct de inspector șef care are în coordonare centrul, dar și inspector șef, cum își permite să spună că nu cunoștea situația?!

Noi îl invităm pe șeful inspectoratului să își mute biroul de la etajul 1 al IPJ-ului, unde totul e roz, e aerul curat și mocheta pufoasă, pentru o lună de zile, în subsolul unității și să vadă cum e să respiri același aer cu șobolanii sau cum e să trebuiască să fii  tot timpul cu ochii în pământ, ca nu cumva să dai peste vreun șobolan. Să îi fie rușine și să se gandească serios dacă mai are capacitatea necesară să conducă frâiele inspectoratului, dacă nu poate gestiona nici măcar o problemă care se afla la subsolul clădirii unde își are biroul. În aceste condiții, nici nu vrem să ne imaginăm cum stă situația la celelalte unități din județ.

În situația în care nu se va remedia această problemă, noi vom cere colegilor din CRAP să nu mai coboare în subsol, ceea ce va determina un haos în activitatea de organizare a activității specifice. De asemenea, vom reacționa prompt la orice tentativă de mușamalizare a vinovaților, dar și în situația în care se va mai continua intimidarea colegilor din CRAP, cărora deja li s-a spus voalat că vor suporta consecințe pentru că au dezvăluit opiniei publice această anomalie.

Vom pune la dispoziția MAI și acest video, în speranța că doamna ministru, Carmen Daniela DAN, nu va adopta politica struțului și nu va găsi vreun țap ispășitor în persoana unor șefi micuți, doar pentru a-l scoate pe șeful mai mare. Și așteptăm și protecție din partea dumneaei pentru polițiștii care vor redacta rapoarte în care vor menționa și celelalte probleme profesionale cu care se confruntă.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Șobolanii din IPJ DOlj nu sunt recunoscuți de șefi!

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută