Site-ul Sindicatului EUROPOL a fost spart la comandă

Site-ul organizației noastre a fost spart de hackeri, la mai puțin de 40 de minute de la ultimul articol postat, în care vă puneam la dispoziție Minuta întâlnirii dezbaterii publice premergătoare intrării în vigoare a Ordinului MAI 140/2016.

Nu aruncăm cu acuzații, nu ne hazardăm să arătăm cu degetul, dar, este evident că am început să deranjăm prin acțiunile noastre și prin campania de informare pe care am lansat-o pentru ca polițiștii să știe cum sunt reprezentați prin mișcarea sindicală. Vom lăsa autoritățile să își facă treaba și să identifice, dacă este posibil, autorii dar și persoanele care au comandat spargerea site-ului.

Nu ne vom lamenta că ne este greu și nici nu vom ceda în fața acestor tentative de intimidare. Suntem în slujba polițiștilor și zi de zi, iar prin mesajele și încurajările voastre ne împingeți să mergem și mai departe, pentru că, din păcate, sunt foarte multe probleme de rezolvat.

Vă anunțăm pe această cale că revenim în forță, și continuăm să venim în fața voastră cu o altfel de abordare și comunicare.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

 

Sindicatul EUROPOL: Site-ul Sindicatului EUROPOL a fost spart la comandă

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută