Sindicatul EUROPOL – SNPP, nou protest pentru aplicarea Legii în statul de drept – România

În data de 17 noiembrie 2022, vom protesta în fața Ministerului Muncii și Solidarității Sociale dar și în fața Ministerului Afacerilor Interne, în cea de-a doua acțiune din această toamnă pentru a atrage din nou atenția că în România, Stat de drept cum ne place să ne lăudăm, Legea este opțională și este „inferioară” OUG-urilor cu care Guvernul conduce țara. Este vorba în primul rând despre faptul că urmează să intrăm în al 3-lea an în care Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice nu se aplică. Mai mult, sistemul de pensii militare, drepturile salariale „înghețate” din 2009 și condițiile de muncă sunt invocate ca revendicări la pachet, pentru că în situația actuală sistemul se îndreptă spre colaps.

Vă așteptăm așadar pe toți cei care nu sunt în serviciu pentru a luat parte la acțiunea de protest la care participăm împreună cu Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare – SNPP. Puteți lipsi dacă sunteți mulțumiți cu salarizarea actuală, dacă nu vă temeți pentru pensiile militare, dacă vă puteți plăti ratele și totuși să aveți concedii anuale, dacă lucrați în condiții decente și apreciați că toate riscurile sunt compensate corect!

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Sindicatul EUROPOL – SNPP, nou protest pentru aplicarea Legii în statul de drept – România

Distribuie

5 răspunsuri

  1. Astazi 18 nov 2022 , a aparut in massedia , tv., faptul ca UE si BM , au cerut ,ca si pensiile militare , sa fie incluse , ca pensii speciale ; nu mai inteleg nimic , avem un guvern marioneta , s-au laudat luna trecuta , ca au avut discutii pe aceasta tema , a pensiilor militare , cu cei de la UE si BM , ca pensiile milutare nu sunt pesii speciale si nu se va modifica nimic , in acest sens , ramane in vigoare Lg.223/2015 , asa cum este astăzi; ăștia, nu au cuvânt, se joacă cu viata oamenilor ; au facut acest PNNR , in care ne-au condamnat , la sărăcie, timp de 50 ani ; chiar nu este nimeni in tara asta , care să bată cu pumnul in masa la UE , sa oprească nenorocirea asta , acum cat se mai poate ???.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută