Sindicatul EUROPOL ajunge la IPJ Bacău

În data de 25.02.2021, începând cu ora 13:00, în sala de ședință din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău sunt așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și personalul contractual și polițiștii care nu au aderat încă la organizație, pentru a participa la constituirea Filialei Bacău a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

În cadrul ședinței de constituire se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și 5 vicepreședinți, motiv pentru care, membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să își depună candidaturile până pe data de 25.02.2021 inclusiv.

În cadrul întâlnirii vom dezbate și problemele salariale existente, cât și impactul acestora pe viitor, calendarul și formele de protest asumate de organizație față de măsurile de austeritate adoptate de Guvern, respectiv demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea.

Ședința va fi prezidată de conducerea Biroului Executiv Central a Sindicatului Europol și de asemenea, vor participa și președinți din cadrul celorlalte filiale teritoriale. Până la data întâlnirii vă puteți înscrie și online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Sindicatul EUROPOL ajunge la IPJ Bacău

Distribuie

Un răspuns

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută