Sindicatul Europol ajunge la Academia de Poliție

În data de 18.01.2021, începând cu ora 11:30, în sala Amfiteatrului nr. 1 din cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” sunt așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și polițiștii din cadrul instituției de învățământ superior care nu au aderat încă la organizație, pentru a participa la constituirea Filialei Academiei de Poliție a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

În cadrul ședinței de constituire se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și 5 vicepreședinți, motiv pentru care, membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să își depună candidaturile până pe data de 18.01.2021 inclusiv.

În cadrul întâlnirii vom dezbate atât problemele profesionale, impactul acestora pe viitor, precum și demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea. În cadrul discuțiilor vom aborda inclusiv modalitățile în care ne putem poziționa față de nerespectarea drepturilor conferite de lege și măsurile pe care le vom întreprinde pentru respectarea drepturilor salariale ale polițiștilor.

Ședința va fi prezidată de Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL alături de reprezentanți ai celorlalte filiale.  Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a vă alătura proiectului nostru sindical, iar până la data întâlnirii vă puteți înscrie și online prin completarea formularului din următorul link:  https://sindicateuropol.ro/formular-adeziune/

Sindicatul EUROPOL: Sindicatul Europol ajunge la Academia de Poliție

Un răspuns

1. De legea 157/2020 care aducea modificări la 153/2017..privitor la acel spor de 25 la sută pt polițiști în funcție de accesul la inf clasificate ce se mai aude?? Noutăți ceva??