Sfintele Paști sărbătorite în stradă de polițiști

Paștele este cea mai veche și cea mai importantă sărbătoare a creștinătății, fiind un motiv de bucurie și seninătate, aducând omenirii speranța mântuirii și a vieții veșnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos. În toată această perioadă, peste 18.500 de polițiști vor fi la datorie pentru ca noi să putem  sărbători în liniște Sfintele Paști, cât și pentru a asigura respectarea măsurilor dispuse prin ordonanțele militare și pentru prevenirea, combaterea infracțiunilor și asigurarea intervențiilor în alte situații care ar pune în pericol siguranța cetățenilor.

Astfel, 14.000 de polițiști din cadrul Poliției Române vor avea ca misiune principală, intensificarea măsurilor de monitorizare și control ale traficului rutier și verificarea respectării condițiilor de deplasare a persoanelor. Totodată,  vor desfășura acțiuni care vor avea ca scop combaterea faptelor ce pot pune în pericol sănătatea populației, cu accent pe comercializarea de produse specifice Sărbătorilor Pascale.

Peste 4.500 de poliţişti de frontieră vor desfăşura activităţi de supraveghere şi control la frontiera de stat pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii transfrontaliere. În același timp, echipaje comune formate din polițiști de frontieră, jandarmi şi poliţişti, vor desfăşura acţiuni pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Și colegii noștri din prima linie vor sărbători Sfintele Paști, dar în stradă sau de-a lungul frontierei de stat, fapt pentru care ne înclinăm în fața lor și le mulțumim pentru că sunt adevărații eroi  ai noștri. Nu ne rămâne decât să vă urăm misiuni în liniște și fără evenimente, dragi colegi.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Sfintele Paști sărbătorite în stradă de polițiști

Distribuie

Un răspuns

  1. Buna ziua! Dupa cum cred ca ati aflat in fiecare miercuri seara ministrul VELA a declarat ca va raspunde pe contul sau de facebook la un numar de sapte intrebari adresate de-a lungul zilei de cetateni.
    In acest sens, am rugamintea sa ii adresati daca se mai tine de cuvant si cand va emite oug de actualizare a salariilor politistilor conform deciziei ICCJ NR.51.
    Multumesc!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.