Șeful Poliției Române a fost demis in direct la TV

Șeful Poliției Române, chestorul general de poliție, Ioan Buda a fost demis în această seară, în direct la TV  de ministrul afacerilor interne, Nicolae Moga ca urmare a oribilei crime din Caracal.

Acesta a declarat : ”Am luat act de demiterea mea, am fost înştiinţat şi mi s-au raportat cronologic evenimentele care s-au întâmplat aici. Ştiu despre ce este vorba, cunosc tot ce s-a întâmplat în acest caz, în continuare totul va fi coordonat de domnul Dragnea Florian”.

Acesta va reveni la conducerea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, acolo unde a mai ocupat funcția de inspector general. Dacă cineva crede că eliberarea din funcție a șefului IPJ Olt care era în concediu sau demiterea șefului Poliției Române pentru că nu are veleități în a se exprima la TV, va schimba ceva, înseamnă că  ne merităm soarta. Haosul instituțional nu se poate remedia cu 2 demisii.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Șeful Poliției Române a fost demis in direct la TV

Distribuie

13 răspunsuri

 1. Demisiile nu pot schimba mentalitățile mercantile și ariviste care predomină.la ora actuală,în Politia Română !!!
  Acum ,se văd rezultatele activității politicienilor care au dorit preluarea ,într-o mare măsură,a atribuțiilor Politiei Române și integrarea acesteia într-o Politie locală aservită total baronilor politici zonali !!!

 2. Păi nu am inteles. Cum adică era în concediu? Păi si cine era lăsat în locul lui? Ca bănuiesc că asa merge treaba, ramane cineva si raspunde cu capul, are putere de decizie la fel, nu?

 3. Chestore! Trebuia sa îți dai demisia din momentul în care ai făcut cea mai mare mizerie în politia de frontiera, mai exact “concursul” prin care ți-ai făcut rudele(fiica și nepotul) ofițeri. Nu crezi ca suntem sătui sa fim conduși de incompetenți și “nepotisti”!? Lasă-ne, ca și asa suntem bătuți de soartă! Vrem un LIDER și nu un “șef” care crede ca totul i se cuvine,vrem un om care sa intre în contact cu realitatea din instituție, nu unul care sa apară la TV spunând ca totul e roz când defapt culoarea dominanta e de un negru sinistru..

 4. Înapoierea la funcția pe care a fost inainte. O simplă mutare specifică Ministerului “AFACERILOR” Interne. Lovirea în S.T.S. pentru că guvernarea o dorește în “M.A.I.” sau desființarea acesteia si preluarea de catre B.E.C. ( eliminarea acelor tablete pentru împiedicarea votului multiplu, adică doar pe liste și atât ….., mai ușor de fraudat) asta le-a mai rămas. DECI NU REVENIREA LUI ,,BUDA” INAPOI LA POLIȚIA DE FRONTIERĂ este… . Sindicate care vor să ,,schimbe” ceva …ce… ??? tot cu …. BUDA, vor continua și până acum, care a condus P.F.R. DECI ACEST MINISTER AL “AFACERILOR” INTERNE CĂT MAI RESPECTĂ LEGEA ȘI CONSTITUȚIA ??? S-a înființat POLIȚIA LOCALĂ pentru că pot și asta vor P.S.D./F.S.N./P.C.R. Jandarmeria avea obligația de-al sluji pe un infractor,,dragnea” și poate vom vedea și “secretara- carmen ” care a fost pe la M.”A”.I. cu același tratament adică cu executare căt mai curând.

 5. Demis si pus in alta functie pe care a mai avut-o! E jale.Politia INCA e cu iz SOVIETIC.trebuie restructurate din rădăcini,ADICA 100 cu sapa si unul cu MAPA,platiti bine,sa-si asume activitatea si sa raspunda…nu SA FIE SLUGI la SEFI,incopetenti

 6. Când în funcții cheie din MAI sunt numiți toți neaveniți, fără studii de specialitate, fără pic de pregătire în domeniu-ingineri din toate domeniile, economiști, profesori și enumerarea poate continua, când singurul lor merit este slugărnicia și incompetenta, când orice creștin care a absolvit o facultate obscura de drept ajunge procuror, când magistrați sunt corupți și incompetenti, singurul lor tel fiind capatuirea nu poți sa te aștepți la alte rezultate. Nivelul pregătiri profesionale a polițiștilor, fie agenți sau ofițeri a scăzut de la an la an și va scade încontinuu. Toți sunt cu ochi pe ceas, știu sa ceară tot felul de drepturi, au pretenții de curtezane dar cam atât!. Sa vezi acești tineri care ies pe banda rulanta pe porțile Academiei sau ale celor 2 scoli de agenți cât de plini de ei și de revoluționari sunt. Zici ca au 2,3 doctorate pe la Sorbona, Oxford sau Harvard. Dar ca intelect și ca pregătire sunt un mare ZERO. Rezultatele impotentei acestor lucratori sunt vizibile la tot pasul. Putini cetățeni pot spune cu mana pe inima ca sunt mulțumiți de activitatea forțelor de ordine. Dupa ce ca sunt la un nivel de pregătire care cu greu poate fi clasificat cu “satisfăcător” sunt conduși de incompetenti cu multe stele, pe care ia făcut masa șefi de parca au câștigat ca Napoleon maei batalii care au salvat tara. Este plin de chestor în MI, chestor cu salarii uriașe. Direcți, departamente, servicii,formatiuni și multe și stufoase structuri birocratice, ineficiente și consumatoare de bani. Iar procurori, în marea majoritate la fel de papagali și slab pregătiți. În fond, în speta din Caracal, procurorul care conform legi conduce activitatea în astfel de cazuri a fost prost făcut grămadă, comod și fără sânge în instalație. El este în mod indirect, complice cu criminalul. Sau cel puțin a favorizat infractorul!!

 7. Nu merita sa fie pus din nou la conducerea IGPF NICI ACOLO NU SE PRICEPE,fost inginer,nu are nimic tangență cu mu ca de poliție,sa fie mutat la logistică sau la tradiții sau retragerea din activitate

 8. Cum a ajuns Buda să fie chestor cu 4 stele?! Pentru ce?! Pentru slugărnicia sa față de politic. Este plină poliția de doctori și chestori, doar polițiștii adevărați sunt pe cale de dispariție.

   1. Salut. Țin să te informez că atunci când voi planificat ” în cooperarea cu Poliția Română ” ( radar sau ceva pe ordine publică ) , îți voi refuza misiunea . Sunt structuri precum Jandarmeria care poate fi solicitată , măcar în patrulare de Poliția Oraș Isaccea. Mulțumesc .

 9. Salut. Țin să te informez că atunci când voi planificat ” în cooperarea cu Poliția Română ” ( radar sau ceva pe ordine publică ) , îți voi refuza misiunea . Sunt structuri precum Jandarmeria care poate fi solicitată , măcar în patrulare de Poliția Oraș Isaccea. Mulțumesc .

 10. Am asteptat un răspuns. Degeaba, dacă punerea unui ( x ) într-un “chenar cu, creionul”, și nu de către un “împuternicit” cu aprobarea celui mai longeviv Șef de Sector” (MANAGER), credeți că aveți puterea de constrângere, bănuiesc că la fel și în viitorul P.T.F. …
  Oricum mai sunt soluții, bine că putem atenționa acum și informa …. care au început și că vor urma o linie ….! Mulțumesc.

 11. Începând cu această dată acest nr. de Telefon este proprietate personală, iar contactarea o veți face pe un telefon de serviciu (MANAGER???) . Cât privește planificarea pedestră intenționat și nu afirm mai mult , când au fost 7 conducători auto, planificarea C. O. a fost rezolvată.
  Eu am fost planificat , ați sunat pentru a scoate ” castanele din foc” pentru , a pune dispoziție ilegală a unui ADJUNCT ȘEF DE SECTOR. V-AM COMUNICAT CĂ NU POATE FACE ASTA ESTE ILEGALĂ . DREPT URMARE ALȚII DIN CADRUL TUREI AU FOST RESUNAȚI PENTRU REVENIRE LA PLANIFICARE. EU DE CE NU ….??? Bravo fostului adunct ca nu a vrut să stea în genunchi. SI A DEMISIOANAT. EU NU MAI POT CONTINUA PE TURA ACEASTA FIIND……???. TOATE ACESTE MESAJE AU UN CURS, nicidecum m. a. i. …!!!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută