Se înființează Filiala Sindicatului Europol Brigada Rutieră

În data de 30.08.2018, începând cu ora 11:00, în sala de instructaj de la mezanin a Brigăzii Rutiere București  invităm toți membrii, dar și polițiștii care încă nu au reușit să adere, să participe la această ședință unde vor fi dezbătute problemele cu care se confruntă polițiștii la nivelul acestei unități, dar și obiectivele pe care le va avea Filiala EUROPOL Brigada Rutieră.

De asemenea, invităm pe toți cei care doresc să se implice în activitatea sindicală, să își depună candidaturile, până la data ședinței, pentru funcțiile din cadrul filialei, pentru care se vor organiza alegeri, respectiv 1 funcție de președinte și 5 funcții de vicepreședinte.

Ședința va fi condusă de  președintele Sindicatului EUROPOL, Cosmin Andreica. Vă așteptăm în număr cât mai mare! Până la data întâlnirii va puteți înscrie și online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/

Viitorul ne aparține !

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Se înființează Filiala Sindicatului Europol Brigada Rutieră

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.