Se înființează Filiala Europol Prahova

În data de 03.03.2020, începând cu ora 10:00, în sala de ședințe Mihai Viteazul din cadrul I. P. J. Prahova sunt așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și polițiștii care nu au aderat încă la organizația noastră pentru a participa la constituirea Filialei Prahova a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.
În cadrul ședinței de constituire se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și 5 vicepreședinți, motiv pentru care membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să-și depună candidaturile până în data de 03.03.2020.
În cadrul întâlnirii vom dezbate și problemele salariale existente, cât și impactul acestora pe viitor, respectiv demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea, precum și aspecte privind reorganizarea M. A. I. Ședința va fi prezidată de Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol și de reprezentanți ai celorlalte filiale.
Vă așteptăm în număr cât mai mare să vă alăturați demersului nostru! Până la data întâlnirii vă puteți înscrie și online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Se înființează Filiala Europol Prahova

Distribuie

2 răspunsuri

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.