Se înființează Filială EUROPOL la IPJ Satu Mare

În data de 13.01.2017, între orele 12:00-14:00, în sala de ședințe a IPJ Satu Mare, va avea loc ședința de constituire a Filialei Europol Satu Mare.

Cu această ocazie, invităm toți membrii, dar și polițiștii care încă nu au reușit să adere, să participe la această ședință unde vor fi dezbătute problemele cu care se confruntă polițiștii la nivelul acestei unități, dar și obiectivele pentru anul 2017 pe care le va avea Filiala EUROPOL Satu Mare.

De asemenea, invităm toți cei care doresc să se implice în activitatea sindicală, să își depună candidaturile, până la data ședinței, pentru funcțiile din cadrul Filialei, pentru care se vor organiza alegeri, respectiv 1 funcție de președinte și 5 funcții de vicepreședinte.

Le mulțumim încă o dată colegilor care au fost alături de noi din prima clipă și care au înțeles că prin noua structură continuăm ce am început, dar având la baza principiul transparenței și al democrației. Ședința va fi prezidată de  președintele Sindicatului EUROPOL, agentul șef adjunct de poliție Cosmin Andreica.
Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Se înființează Filială EUROPOL la IPJ Satu Mare

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută