Se înființează Filiala Europol Călărași

În data de 11.03.2020, începând cu ora 11:00, în sala de ședințe a I.P.J. Călărași sunt așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și colegi care nu au aderat încă la organizația noastră, pentru a participa la constituirea Filialei Călărași a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

În cadrul ședinței de constituire se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și 5 de vicepreședinți, motiv pentru care membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să-și depună candidaturile până la data de 11.03.2020.

În cadrul întâlnirii vom dezbate problemele salariale existente și impactul acestora pe viitor, demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea, dar și aspecte ce țin de propunerile de reorganizare a M.A.I.

Ședința de constituire va fi prezidată de Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol, dar și de reprezentanți ai celorlalte filiale.

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a vă alătura proiectului nostru sindical! Până la data întâlnirii vă puteți înscrie și online la: http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Se înființează Filiala Europol Călărași

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută