Se înființează Filiala Europol a Poliției de Frontieră Iași

În data de 22.09.2022, începând cu ora 13:00, în sala de ședință din cadrul Inspectoratului Teritorial al  Poliției de Frontieră Iași sunt așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și polițiștii de frontieră care nu au aderat încă la organizație, pentru a participa la constituirea Filialei Poliției de Frontieră Iași a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

În cadrul ședinței de constituire se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și 5 vicepreședinți, motiv pentru care, membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să își depună candidaturile până pe data de 22.09.2022 inclusiv, la adresa de email secretargeneral@sindicateuropol.ro .

În cadrul întâlnirii vom dezbate atât problemele salariale existente, cât și impactul acestora pe viitor, respectiv demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii de frontieră își desfășoară activitatea. Ședința va fi prezidată de Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL și reprezentanți ai celorlalte filiale.

Vă așteptăm în număr cât mai mare! Până la data întâlnirii vă puteți înscrie și online la secțiunea  ÎNSCRIE-TE .

Viitorul ne aparține !

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Se înființează Filiala Europol a Poliției de Frontieră Iași

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută