Se înființează Filiala Europol a Poliției de Frontieră Dolj

În data de 15.11.2019, începând cu ora 13:00, în sala de ședință din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj sunt așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și polițiștii care nu au aderat încă la organizație, pentru a participa la constituirea Filialei Poliției de Frontieră Dolj a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

În cadrul ședinței de constituire se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și 5 vicepreședinți, motiv pentru care, membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să își depună candidaturile până pe data de 15.11.2019  inclusiv.

În cadrul întâlnirii vom dezbate și problemele salariale existente, cât și impactul acestora pe viitor, respectiv demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea. Ședința va fi prezidată de conducerea Biroului Executiv Central a Sindicatului Europol și de asemenea, vor participa și președinți din cadrul celorlalte filiale teritoriale. Până la data întâlnirii vă puteți înscrie și online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Se înființează Filiala Europol a Poliției de Frontieră Dolj

Distribuie

Un răspuns

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută