Se înființează Filială a Sindicatului EUROPOL la IPJ Vâlcea

În data de 24.02.2017, începând cu ora 13:00, în sala de ședință a IPJ Vâlcea sunt invitați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și ceilalți polițiști care nu sunt membri, să ia parte la ședința de constituire a Filialei Vâlcea.

În cadrul noului proiect sindical, am avut susținerea unui număr mare de polițiști tineri din cadrul IPJ Vâlcea, care au hotărât să se implice în activitatea sindicală, pentru a nu mai lăsa ca soarta lor să fie decisă de lideri de carton care se află în fruntea organizațiilor sindicale „tradiționale”.

Ședința de constituire va fi urmată de o dezbatere pe probleme profesionale, dar și pe tema drepturile salariale, motiv pentru care apreciem că interesul pentru această întâlnire ar trebui să fie unul semnificativ.

Lucrările vor fi conduse de agent șef adjunct Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL care va fi însoțit de lideri din conducerea altor filiale EUROPOL.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!
Pana la data întâlnirii va puteți înscrie și online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/

Sindicatul EUROPOL: Se înființează Filială a Sindicatului EUROPOL la IPJ Vâlcea

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.