Se înființeaza Filială a Sindicatului EUROPOL la IPJ Timiș

În data de 21.07.2018, între orele 12:00-14:00, în sala de ședințe a Secției 3 Poliție din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, va avea loc ședința de constituire a Filialei Europol Timiș.

Cu această ocazie, invităm toți membrii, dar și polițiștii care încă nu au reușit să adere, să participe la această ședință unde vor fi dezbătute problemele cu care se confruntă la nivelul acestei unități dar și chestiuni ce țin de modificările cadrului legislativ incident.

De asemenea, invităm toți cei care doresc să se implice în activitatea sindicală, să își depună candidaturile, până la data ședinței, pentru funcțiile din cadrul Filialei, pentru care se vor organiza alegeri, respectiv 1 funcție de președinte și 5 funcții de vicepreședinte.

Așteptăm cu mare interes implicare din partea colegilor din cadrul IPJ Timiș, în special a celor tineri, cărora le punem la dispoziție cea mai modernă platformă sindicală prin care putem să ne reprezentăm interesele și să ne apărăm drepturile. Ședința va fi prezidată de  președintele Sindicatului EUROPOL, agentul șef adjunct de poliție Cosmin Andreica.

Pana la data întâlnirii vă puteți înscrie și online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/
Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Se înființeaza Filială a Sindicatului EUROPOL la IPJ Timiș

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută