Se constituie Filiala Sindicatului EUROPOL Sector 1

În data de 23.09.2020, începând cu ora 14:00, în Amfiteatru nr. 33, Corpul P din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară  București sunt așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și polițiștii care nu au aderat încă la organizație, pentru a participa la constituirea Filialei  Sector 1 a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

În cadrul ședinței de constituire se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și 5 vicepreședinți, motiv pentru care, membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să își depună candidaturile până pe data de 23.09.2020  inclusiv.

În cadrul întâlnirii vom dezbate și problemele salariale existente, cât și impactul acestora pe viitor, respectiv demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea. Ședința va fi prezidată de Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL și reprezentanți ai celorlalte filiale. Până la data întâlnirii vă puteți înscrie și online la  https://sindicateuropol.ro/formular-adeziune/

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Se constituie Filiala Sindicatului EUROPOL Sector 1

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută