Salariul lunii februarie pentru personalul contractual din MAI

Dupa ce zilele trecute am efectuat simulări pe creșterile salariale din data de 14 februarie pentru polițiști, azi vom posta simularea pe creșterea salarială pentru personalul contractual din Ministerul Afacerilor Interne.

Astfel, personalul contractual cu un salariu de bază de 2383 , va beneficia de o creștere salarială  brută de 590 lei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Salariul lunii februarie pentru personalul contractual din MAI

Distribuie

3 răspunsuri

  1. Buna ziua! Vad ca inca nu ati luat la cunostinta ca parlametul ne-a marit varsta de pensionare la minim 50 de ani. S-a publicat deja in monitorul oficial…..
    Intrebarea este ce facem?????????????
    Mai facem ceva demersuri sau incepem cu adevarat lupta sindicala ????????????

    1. Nu stim care este Monitorul Oficial pe care il cititi dvs dar aceasta initiativa a fost depusa la data de 05.02.2019 la Senat si in momentul in care va intra la comisii, vom avea opozitie. In legatura cu nemultumirile legate de sindicat, ar fi interesant sa va vedem implicata si sa demonstati dvs ca puteti face mai multe decat fac cei care sunt azi reprezentanti ai sindicatului. Cautam activisti care sa nu se rezume la a-si da cu parerea ci efectiv sa se implice in zona sindicala. Ce ziceti de aceasta provocare? Este mai usor sa stai pe margine sa comentezi sau sa intri in teren sa joci?

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.