Salariul agenților de poliție în 14 februarie

Revenim cu simulările pe salariul polițiștilor  din data de 14 februarie pentru:

  • un agent de poliție operativ;
  • un agent  de poliție neoperativ ;
  • un agent de poliție-șef de post;

Menționăm că simularea făcută ieri a fost pentru un subinspector de poliție, plătit pe funcția de ofițer 1 și cu gradația 3. Sumele finale rezultate de la ” rest pe card”  pot fluctua în cazul  celor care beneficiază de sporuri pe bază de pontaj, în funcție de numărul de ore efectuate. Simularea a fost efectuată pentru același număr de ore efectuate  și pentru  aceleași condiții.

AGENT DE POLIȚIE – OPERATIV, GRADAȚIA 3

 

AGENT DE POLIȚIE NEOPERATIV -GRADAȚIA 5

AGENT DE POLIȚIE – ȘEF DE POST , GRADAȚIA 5

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Salariul agenților de poliție în 14 februarie

Distribuie

5 răspunsuri

  1. Referitor la partea de inceput a articolului, Subinspectorul nu are salariu de grad 429, cum apare in fluturas..are doar 409…deci altul e gradul.

  2. Sa le fie rusine ce venituri au.3000 si de lei pentru un agent care are terminat liceul.un inginer care face 5 ani facultate nu cred ca ajunge la 3000si poate e pe santier pana seara.de asta merge tara asta asa.toata lumea alearga dupa un post bun la stat.dai cat dai…sa intri dar esti asigurat.stai pe banii statului.toate astea se stiu si nimeni nu face nimic…dureros pentru ce a ajuns Romania

    1. Cu 2800 lei net plus bonuri de masa va putti Angajatilor si la magazine de gentil LIDL, PROFI, AUCHAN. Va facilitam noi programarea interviului sand doriti.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută