Să îți riști propria viața pentru a salva o alta, asta înseamna să fii polițist erou!

Pentru că instituția nu își promovează cea mai de preț valoare, respectiv resursa umană, suntem obligați noi să vă spunem că polițiștii își riscă viața zi de zi pentru membrii comunității. Astăzi vorbim despre doi agenți de poliție, din cadrul structurii de ordine și siguranță publică din cadrul IPJ Satu Mare.

Curajul lor a dus la salvarea de două vieți omenești, punându-și-le în pericol pe ale lor. În această noapte, în jurul orei 00.10, agent șef adjunct de poliție Antim Benchiș și agent de poliție Cherecheș Ionuț, au intervenit la un apel de urgență unde era sesizat un posibil incendiu. Bineînțeles că au fost primii ajunși la fața locului și au putut confirma ipoteza existenței unui incendiu într-unul din apartamentele blocului.

Imediat au intrat în apartament pentru a verifica dacă există persoane captive și spre surprinderea lor au văzut prin fumul gros imaginea unor corpuri întinse pe jos. Și-au dat seama imediat că orice secundă care trece diminuează șansele acestora de a supraviețui. Nu au așteptat pompierii și au intrat după acele persoane în locuința aflată în flăcări de unde au scos două persoane, una de 77, respectiv 53 de ani.

Persoanele au fost transportate la spital unde se află în acest moment în afara oricărui pericol datorită intervenției prompte a celor doi polițiști. Am simțit nevoia să promovăm noi astfel de evenimente deoarece serviciile de comunicare ale Poliției sunt în moarte clinică și prestează doar limbajul de lemn. Sincere felicitări colegilor!

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Să îți riști propria viața pentru a salva o alta, asta înseamna să fii polițist erou!

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută