S-a sistat plata normei de echipare și la Poliția de Frontieră

După ce în luna aprilie câteva structuri din subordinea MAI au sistat plata normei de echipare, a venit și rândul Poliției de Frontieră Române să facă același lucru. Conform unei adrese trimise structurilor teritoriale, începând cu data de 01.06.2024 se sistează plata normei de echipare până în luna decembrie 2024.

Totodată, conform Note Raport nr. 252341 din 10.05.2024 a Direcției Logistice din cadrul IGPF, în luna decembrie 2024 se va regla situația sumelor plătite până în luna mai 2024 și respectiv contravaloarea elementelor de uniformă distribuite, urmând ca diferența rezultată să fie plătită polițiștilor.

Această măsură luată vine ca urmare a începerii primei etape de distribuire a uniformei din 15.04.2024 ( cămașă, tricou, pantaloni, șosete, bluza tactica), iar din luna iunie fiind distribuite elementele de uniformă din etapa a doua plus restanțe din prima etapă (jachetă, fes, pelerină ploaie,  bluza tactică, pantaloni, tricou, centură). Ne punem speranța ca cel târziu la începutul anului viitor, echiparea cu noua uniformă să fie completă pentru  ca polițiștii să nu mai fie nevoiți să cumpere elemente de uniformă din alte surse.

Viitorul ne aparține

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: S-a sistat plata normei de echipare și la Poliția de Frontieră

Distribuie

Un răspuns

  1. Care pantaloni, care tricouri, care cămăși? Comenzile sunt in întârziere și, colac peste pupăză, tare incurcate sunt căile măsurilor echipamentelor comunicate arbitrar și distribuite haotic! Ce era așa de greu să se distribuie banii toți odată, ca pentru prima echipare, iar firmele agreate de igpf să trimită fiecarei structuri modalitatea de măsurare pentru echipament și să onoreze in timp util masurile transmise de fiecare politist in parte? A, așa este, timpul presează, pentru că ar fi trebuit să se facă asta încă de acum vreo 2 ani.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.