S-a înființat Filiala Poliției de Frontieră Giurgiu a Sindicatului Europol

Astăzi, începând cu ora 14.00, în sala de ședință a Sectorului Poliției de Frontieră Giurgiu, a avut loc ședința de constituire a Filialei Poliției de Frontieră Giurgiu a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL. Au fost aproape 2 ore de discuții  pe diferite probleme ce țin de pregătirea profesională, de drepturi salariale, dar și pe probleme pe care le întâmpină polițiștii în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

S-a evidențiat dorința de a contribui în activitatea sindicală deopotrivă a polițiștilor mai tineri, dar și a celor cu experiență și care la unison vor să participe la schimbare. În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență:

1.   Președinte –Cristian Ioan BOLINTIȘ

2.   Vicepreședinți – Liviu BERHARDT, Dan Liviu GHEONU, Bogdan ANGHEL și Răzvan PĂUN;

Le urăm succes în demersurile pe care le vor face și la cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului EUROPOL este singura din MAI care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv central.

În continuare, pentru colegii din cadrul Poliției de Frontieră Giurgiu care vor să susțină filiala, se pot înscrie online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/ sau direct la reprezentanții filialei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

 

Sindicatul EUROPOL: S-a înființat Filiala Poliției de Frontieră Giurgiu a Sindicatului Europol

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută