S-a înființat Filiala Europol Ilfov

Astăzi, 26.09.2019 începând cu ora 10.30, în sala de ședință a Poliției Oraș Bragadiru din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov, a avut loc ședința de constituire a Filialei Ilfov a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL .

Au fost aproape 2 ore de discuții pe diferite probleme ce țin de pregătirea profesională, pe drepturi salariale, dar și pe probleme pe care le întâmpină polițiștii în exercitarea atribuțiilor de serviciu. S-a evidențiat dorința de a contribui în activitatea sindicală deopotrivă a polițiștilor mai tineri, dar și a celor cu experiență și care la unison vor să participe la schimbare. În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență:
1. Președinte – Agent șef adjunct Radu STAN
2. Vicepreședinți – A.S.A. Ionuț-Cătălin STOICA, A.S.A. Daniel-Valentin STANCIU și Agent Ion Florin BADEA.

Le urăm succes în demersurile pe care le vor face și la cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului EUROPOL este singura din MAI care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării Biroului Executiv.

În continuare, colegii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov care vor să se alăture echipei Europol Ilfov, se pot înscrie și online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/ sau direct la reprezentantii filialei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: S-a înființat Filiala Europol Ilfov

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută