S-a înființat Filiala Bacău a Sindicatului Europol

Astăzi, începând cu ora 13:00, la sediul Poliției Municipiului Bacău a avut loc ședința de constituire a Filialei Bacău a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL. În cadrul acestei activități au fost purtate discuții ce țin de programul de lucru existent la nivelul posturilor de poliție comunale, executarea ședințelor de pregătire sportivă în cadrul orelor de program, drepturile salariale, dar și sincopele legislative întâmpinate de polițiști cu ocazia exercitării atribuțiilor de serviciu.

Un alt subiect abordat în cadrul ședinței a fost cel referitor la eliminarea activităților care nu sunt prevăzute în fișa postului cum ar fi efectuarea verificărilor la domiciliile persoanelor carantinate/izolate sau comunicarea deciziilor DSP întrucât exced competențelor Poliției Române.

Pe parcursul ședinței s-a evidențiat dorința de implicare în activitatea sindicală a polițiștilor tineri cât și a celor care au o experiență considerabilă în domeniul de activitate, aceștia dorind, la unison, să contribuie la schimbare. În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență a filialei:

Președinte – agent principal de poliție Alexandru DURLOI;

Vicepreședinte – agent șef de poliție Felix PUȘCAȘU;

Vicepreședinte – agent principal de poliție Vasile-Andrei CAPȘA;

Le urăm succes în demersurile pe care le vor întreprinde și le dorim să obțină cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului Europol este singura din Ministerul Afacerilor Interne care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv.

În continuare, pentru colegii din cadrul IPJ Bacău, care vor să susțină filiala și să contribuie la schimbare, precizăm că aceștia se pot înscrie online prin completarea formularului sau direct la reprezentanții filialei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

 

Sindicatul EUROPOL: S-a înființat Filiala Bacău a Sindicatului Europol

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută