S-a înființat Filiala Academia de Poliție a Sindicatului Europol

Astăzi, începând cu ora 11:30, la sediul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” a avut loc ședința de constituire a Filialei Academia de Poliție a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL. În cadrul acestei activități au fost purtate discuții ce țin de pregătirea profesională, drepturile salariale, dar și sincopele legislative și nivelul ridicat al birocratizării întâmpinate de polițiști cu ocazia  exercitării atribuțiilor de serviciu.

Pe parcursul ședinței s-a evidențiat dorința de implicare în activitatea sindicală a polițiștilor din cadrul acestei instituții de învățământ superior, ce au o experiență considerabilă în domeniul de activitate, aceștia dorind, la unison, să contribuie la schimbare. În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență a filialei:

  1. Președinte – Cristian-Paul MATEI;
  2. Vicepreședinte – Ștefania TUDOR;
  3. Vicepeședinte – Alina-Cristina HOGAȘ;
  4. Vicepreședinte – George-Alexandru ȚURCAȘ.

Le urăm succes în demersurile pe care le vor întreprinde și le dorim să obțină cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului Europol este singura din Ministerul Afacerilor Interne care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv.

În continuare, pentru colegii  din cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, care vor să susțină filiala și să contribuie la schimbare, precizăm că aceștia se pot înscrie online accesând link-ul http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/  sau direct la reprezentanții filialei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: S-a înființat Filiala Academia de Poliție a Sindicatului Europol

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută