S-a găsit țapul ispășitor. Șeful Poliției de Frontieră, Ioan Buda, a demisionat

După scandalul din ultimele zile  cu privire la aglomerația din punctele de trecere a frontierei din vestul țării, s-a găsit un țap ispășitor pentru  toate acele decizii politice prost luate. Nici nu vrem să ne gândim la presiunea care a fost pusă în aceste zile  pe umerii polițiștilor de frontieră, care și-au exercitat atribuțiile în mod exemplar, folosind toate forțele și resursele, iar toată această mascaradă politică venită de pe toate fronturile a dus la demisia chestorului Ioan Buda de la șefia Poliției de Frontieră Române ”din motive personale”

Era firesc să fie demis sau să-și dea demisia ministrul de interne sau  premierul, având în vedere că toate deciziile care au vizat activitățile de frontieră  în această perioadă au fost luate, fie de Grupul de Comunicare Strategică, fie de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, nicidecum de reprezentanții Poliției de Frontieră Române.

Măsura închiderii punctelor de trecere a frontierei a fost luată de Grupul de Comunicare Strategică  condus de ministrul Marcel Vela în perioada stării de urgență, iar măsura înlocuirii carantinei instituționalizate cu izolarea la domiciliu a fost luată de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență condus de premierul Ludovic Orban în data de 14.05.2020 prin Hotărârea nr. 24/2020, ceea ce a dus la luarea cu asalt a frontierelor din vestul țării de către românii aflați în străinătate și implicit la crearea unor cozi de zeci de kilometri. Oricine  va fi noul șef al Poliției de Frontieră Române se va lovi cu siguranță  de aceleași decizii politice prost luate, ca și până acum.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: S-a găsit țapul ispășitor. Șeful Poliției de Frontieră, Ioan Buda, a demisionat

Distribuie

2 răspunsuri

  1. Nu îi mai plângeți de milă lui Budă. Va avea o pensie de peste 16.000 lei net/lună.
    Cum naiba a ajuns ăsta chestor cu patru stele?!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută