S-a abrogat doar dispoziția, prostia a rămas

Revenim la materialul precedent în care am făcut publică cea mai ridicolă dispoziție din acest an, emisă probabil cu dorința de a demonstra capacitatea „menegerială” desăvârșită de a ține subalternii în teroare, și vă precizăm că s-a abrogat. Nu, nu prostia de care a dat dovada șeful Secției 20, ci dispoziția contestată de noi a fost abrogată.

Din nefericire, ridicolul și incompetența este la un nivel atât de ridicat încât prin Disp. 16/28.03.2018, șeful secției consemnează că abrogă Disp. 14 din 23.03.2017 în loc de 2018. Acum sincer, e de înțeles că omul mai și greșește pentru că vorba aceea „doar dacă nu muncești nu greșești”. Una peste alta, rugăm conducerea Poliției Capitalei să nu îi mai lase la îndemâna acestui individ nicio coală de hârtie pentru că mâine, poimâine ne mai trezim cu vreo dispoziție în care dispune ore fixe pentru satisfacerea nevoilor fiziologice. Apropo de asta, pentru că omul este atât de determinat să demonstreze că e bun, îl vedem în stare să emită dispoziții și pe hârtia igienică, așa că ar fi bine să i-o luați din preajmă.

Facem haz de necaz însă acesta este nivelul instituțional al multor șefi care au zeci sau chiar sute de subalterni în subordine și care au sancționat disciplinar polițiști pentru fel și fel de motive stupide doar pentru a-și demonstra autoritatea și superioritatea față de ei. Uitați-vă atent la forma și conținutul actului administrativ care nu îndeplinește nicio rigoare juridică. O asemenea dispoziție poate scrie și un elev care a terminat ciclul primar, nu știm de ce și-a bătut capul șeful secției să mai obțină studii superioare sau steluțe.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: S-a abrogat doar dispoziția, prostia a rămas

Distribuie

Un răspuns

  1. Nu el este de vina, ci sistemul asta corupt care l-a menținut și promovat în funcție. Omul este un produs al sistemului!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută