Protest în fața Palatului Parlamentului

Astăzi, începând cu ora 10.00 am ieșit din nou în stradă pentru a ne striga nemulțumirea față de măsurile austere luate de către coaliția aflată la guvernare, care de la o săptămână la alta vine cu noi tăieri, suspendări sau eliminări de sporuri și drepturi pentru aparatul bugetar. De asemenea, colegii noștri au protestat și în teritoriu în fața prefecturilor din Brăila, Giurgiu și Vâlcea, acolo unde timp de 2 ore au scandat lozinci și au cerut renunțarea la bătaia de joc la adresa polițiștilor și rezerviștilor militari.

Mai mult ca oricând  suntem determinați să continuăm șirul protestelor până când  Guvernul va renunța la  măsurile de austeritate, care sunt menite să ne sacrifice încă o dată în ultimi 10 ani. Nu vrem să mai acceptăm să fim bătaia de joc a guvernanților, care a atins limita suportabilității. Complementar acestor acțiuni, adoptăm și celelalte măsuri deja anunțate la începutul anului și vom aplica în continuare avertismente, vom refuza efectuarea orelor suplimentare și nu vom mai proceda la comunicarea deciziilor DSP sau la verificarea persoanelor izolate sau carantinate.

După un sfârșit de an 2020 al înghețărilor a urmat un 2021 al tăierilor, dovada clară fiind impotența Guvernului de a definitiva bugetul de stat până acum, aceștia  venind  cu noi măsuri de austeritate, suspendând acordarea voucherelor de vacanță/decontarea serviciilor turistice și totodată,  încearcă să plafoneze/transforme anumite sporuri în sume fixe din procente.

Săptâmâna viitoate vom fi din nou în stradă, în fața Guvernului acolo unde vom face tot posibilul să-i  determinăm  să înțeleagă importanța și rolul pe care polițiștii le au în societate, iar importanța profesiei noastre în combaterea fenomenului infracțional și a contextului pandemic va fi înțeleasă în mod real și nu doar declarativ în conferințe de presă.

 

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

PALATUL PARLAMENTULUI

PREFECTURA BRĂILA

 

 

 

PREFECTURA GIURGIU

 

PREFECTURA VÂLCEA

 

Sindicatul EUROPOL: Protest în fața Palatului Parlamentului

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută