Propuneri pentru uniforma polițiștilor de la imigrări

Astăzi, începând cu ora 10.00 a avut loc o întrevedere cu conducerea Inspectoratului General pentru Imigrări în care au fost prezentate detalii tehnice cu privire la  noua uniformă a polițiștilor. Uniforma polițistilor de la imigrări va fi de culoare bleumarin și va fi similară celor din  Aparatul Central din MAI. Având în vedere schimbările legislative survenite cu incidență asupra uniformei polițiștilor, alegerea materialelor din care se va confecționa, alegerea designului acesteia, cât și firma care va confecționa uniforma, se preconizează ca termen de implementare luna anul 2024. Noua uniformă se va axa pe o calitate superioară a materialelor din care va fi confecționată și va avea un design cu totul diferit față de cea actuală, aceasta creând flexibilitate și mobilitate.

Uniforma polițiștilor de la imigrări va avea două componente:

  • ținuta de reprezentare-ceremonie;
  • ținuta de serviciu;

Ținînd cont că la aceasta ședință au fost prezentate doar câteva specificații tehnice cu privire la noua uniformă, vor urma noi  întâlniri unde se vor stabili cu exactitate care vor fi componentele uniformei, designul și croiala acesteia. Până la următoarea ședință, așteptăm  din partea tuturor polițiștilor de la imigrări sugestii cu privire la ce îmbunătățiri se pot aduce noii uniforme  pentru a le putea susține în cadrul discuțiilor . Propunerile se trimit pe email la adresa secretargeneral@sindicateuropol.ro și vor fi în concordanță cu prevederile  HG nr. 985/2021 pentru modificarea și completarea HG nr. 1061/2002.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

 

Sindicatul EUROPOL: Propuneri pentru uniforma polițiștilor de la imigrări

Distribuie

Un răspuns

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.