Proiectul de lege privind modificarea pensiilor speciale in dezbatare

În aceste zile se dezbate continutul proiectului de Lege care aduce modifcări legii pensiilor de serviciu. După intrarea în vigoare a OUG 59/2017, prin care s-a stabilit că valoarea neta a pensiei de serviciu nu va mai putea depasi media soldelor/salariilor nete cuprinse in baza de calcul a pensiei, există o serie de discuții și zvonuri că ar mai exista intenția unor modificări care să opereze prin intermediul legii de aprobarea a OUG.

Chiar dacă în proiectul de lege nu apar, în cadrul comisiilor de specialitate ale Parlamentului exista riscul să apară diferite amendamente. Până la acest moment, vă punem la dispoziție proiectul de Lege vehiculat oficial urmand sa vă informăm în cazul apariției unor noutăți.

CITESTE AICI Proiect Lege Modifciare Pensii Speciale

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Proiectul de lege privind modificarea pensiilor speciale in dezbatare

Distribuie

9 răspunsuri

  1. Cred ca pensia ar trebui limitata la maxim 15.000 lei net/luna, pentru cei care au lucrat la stat. Este mai mult decat decent pentru orice inalt functionar sau alt fost angajat la stat.

  2. La pensiile politistilor trebuie eliminat din calcul salariul de excelenta si atunci nu se mai ajunge la pensii enorme. In rest legea care s a aplicat este echitabila

  3. Pensia nu poate și nu trebuie sa depaseasca ultimul salariu avut in activitate.
    Din pacate, nu se va schimba nimic, niciodata, in timpul vietii noastre! Contam prea putin pentru cei care ne conduc. Sindicatele nu sunt sindicate!

  4. De unde aveti sursa? la camera deputatilor la sectiunea proiecte propuse in dezbatere nu exista aceasta propunere. Oare ceea ce ati prezentat sa fie o informatie falsa? daca nu va rog sa aratati sursa acestui proiect(la camera dep. sau senat).

  5. buna ziua!
    la calculul pensei intra si norma de haine si bani pe echipament , sau doar salariu net fara norma de hrana si bani pe echpament.(urmeaza sa ma pensionez in luna iunie 2018) va multumesc!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută