Problemele polițiștilor de la Poliția Capitalei pe masa Directorului General

Astăzi, începând cu ora 10.00, la sediul Direcției Generale a Poliției Municipiului București a avut loc ședința Consiliului periodic cu șefii structurilor subordonate la care au participat și organizațiile reprezentative, sindicatul nostru fiind reprezentat de polițiști aflați în activitate care cunosc în amănunt problemele polițiștilor și de asemenea , care se lovesc zilnic de lipsurile din Poliția Română, cât și de legislația  lacunară sau mai bine spus greșit interpretată.

Organizația noastră a trimis conducerii Poliției Capitalei o serie de propuneri argumentate pentru modificarea Anexei la procedura operațională privind activitatea de patrulare ( VEZI AICI).  Astfel că pentru orele suplimentare create nu se vor mai acorda recuperări forțate, ci vor fi puse în plată ca urmare a expirării termenului de 60 zile.

Pentru poliția canină a fost schimbat programul de lucru de la 24/72 la 12/24, 12/48, motivația conducerii poliției fiind ineficiența acestui tip de program. Desi organizația noastră a trimis adresă cu puncte  de vedere privind  programul de lucru din cadrul Serviciului Poliția Canină, aceasta nu a fost luată în considerare, modificarea programului de lucru făcându-se  doar ca un act de voință a conducerii (vezi AICI adresa).

Nu am putut să nu remarcăm ”vehemența” liderilor sindicali pensionari care de fiecare dată vorbesc pe lângă subiectul ședinței, ceea ce denotă  că drepturile și interesele polițiștilor care trebuie dezbătute sunt înlocuite cu gornismele acestora, fapt ce arată destul de clar nivelul de reprezentare. Așteptăm să ne trimiteți în continuare propunerile voastre cu privire la îmbunătățirea condițiilor de muncă, cât și a altor probleme pe care le întâmpinați în activitatea profesională, pentru a putea identifica cele mai bune soluții.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Problemele polițiștilor de la Poliția Capitalei pe masa Directorului General

Distribuie

Un răspuns

  1. Sedintele astea au ca scop…ABUREALA PROSTIMII…atat timp cat se tot accepta faptul ca suntem sub brancardieri,infirmieri,grefieri…cat tip sporurile sunt raportate la un salariu din anul 1900…(parca eu am executat sdsl sau noaptea acum 10 ani…si sunt platit azi…), nici macar imensa suma de 2 lei/zi nu se acorda…ce rost au aceste INTREVEDERI ? De ce…si cat mai acceptam ? Poate cineva sa raspunda ?

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută