Primul șef de inspectorat confirmat cu Covid-19

Inspectorul șef al IPJ Olt, comisarul-şef  Mihai Mihalache, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Este primul șef de inspectorat care este infectat cu virusul ucigaș.Tot în cadrul aceluiași inspectorat, un alt coleg de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a fost  confirmat ca fiind infectat.

La IPJ Olt a fost înregistrat în luna iunie de asemenea și primul deces al unui polițist infectat, acesta fiind şeful de post de la Ipoteşti. Tot mai mulți polițiști sunt infectați cu acest virus, iar Ministerul Afacerilor Interne continuă să țină ascunse cifrele privind cazurile confirmate. Deși ministrul Vela a promis că va acorda stimulent de risc și polițiștilor, acesta s-a făcut ulterior că ploua, polițiștii continuând să desfășoare activități în linia întâi fără a beneficia de acest drept.

Cel mai probabil foliile de plastic pe care  polițiștii ar trebui să le fi folosit și pe care MAI nu le-a achiziționat niciodată  sau borcanul cu dezinfectant pentru pixuri pe care unii colegi l-au primit în autospeciale, ar mai putea  să-i  salveze de la  infectarea cu noul coronavirus.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

 

Sindicatul EUROPOL: Primul șef de inspectorat confirmat cu Covid-19

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.