Prima ediție a SuperLigii Europol la fotbal a ajuns la final

În perioada  03-30 mai pe terenurile Victory CUP din București a avut loc SuperLiga EUROPOL la fotbal, competiție ce a reunit 17 echipe de la nivelul structurilor din Poliția Română și Poliția de Frontieră din municipiul București și județele Ilfov, Giurgiu și Călărași.

A fost prima ediție care s-a întins pe o perioadă de 4 săptămâni și a avut echipe din mai multe județe unde au fost constituite filiale ale Sindicatului Europol. Pe tot parcursul campionatului, echipele au beneficiat de asistență medicală, arbitri, fotograf, iar toate meciurile au fost înregistrate video și transmise live pe canalul de YouTube al Victory Cup.

Finala mică si finala mare a campionatului au beneficiat în  plus de un comentator sportiv care a comentat toate fazele meciurilor. Cupele, diplomele și medaliile  din cadrul festivității de premeire au fost împărțite de fostul jucător al Naționalei de Fotbal a României, Bănel Nicoliță.

În meciurile finale disputate aseară au jucat:

• Finala mică: Poliția Sector 5 Delfinii( DGPMB) – Catalunia BOSC (Brigada Rutieră) scor  0-5; (VEZI AICI MECIUL)
  • Finala mare: Interborder Giurgiu(ITPF Giurgiu) -Otopeni T1 (IGPF)  scor 2-3; (VEZI AICI MECIUL)

Clasamentul pe medalii:

1. Otopeni T1 – Medalie de Aur;
  2. Interborder Giurgiu – Medalie de Argint;
  3. Catalunia BOSC- Medalie de Bronz;

Ținem să mulțumim tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestei prime ediții, tuturor echipelor participante la  această provocare sportivă, cât și suporterilor care ne-au urmărit transmisiile live ale meciurilor sau care au venit în număr foarte mare la disputarea meciurilor finale. Ne punem speranța că vom putea organiza anul viitor o ediție interregională încât să poată participa cele mai bune echipe din toate județele.

Sindicatul EUROPOL: Prima ediție a SuperLigii Europol la fotbal a ajuns la final