Polițiștilor li se confiscă mobilele pe timpul serviciului

Noi tot repetăm si tot spunem că reminiscențele comuniste nu au dispărut încă din instituția Poliției Române. Oricât ne-am bucura că vine un suflu nou din spate, se schimbă generațiile în Poliție, și sperăm că se va întâmpla și în sindicat, șefii pensionari care au părăsit sistemul și-au lăsat urmași demn de epoca lui Stalin.

Un exemplu în acest sens este Dispoziția Șefului Secției 20 Poliție cu nr. 14, emisă în data de 23.03.2018, prin care acest „meneger”, fără a avea un temei legal, dispune interzicerea telefoanelor mobile în autospecialele de poliție. Mai mult, acesta obligă polițiștii să își predea telefoanele mobile personale la intrarea în serviciu.

Acum noi avem o singură întrebare. Știm că sunt mulți șefi cu mintea în colțuri sau care debitează multe prostii, însă rar ne este dat să vedem unul care și le asumă și le pune pe hârtie. Caracterul tembel al unei astfel de dispoziții denotă că prostia din rândul „menegerilor” Poliției Române este departe de a fi eradicată. Ba dimpotrivă, astfel de șefi, sunt promovați și susținuți pentru că sunt dispuși să execute orice ordin primit de sus, indiferent de legalitatea lui.

Domnul TUTĂ, parcă având un nume predestinat, apreciază că în interiorul unei autospeciale există flux de informații clasificate, sau faptul că polițiștii vorbesc cu soția, părinții sau copii, reprezintă incident de securitate. Dar ne întrebăm ce se poate întâmpla dacă polițiștii care intervin la o urgență, nu vor avea semnal la stația portabilă, care oricum 2 ore funcționează, 3 ore nu, și vor avea nevoie de sprijin.

Am sesizat conducerea Poliției Române pentru a constata ilegalitatea dispoziției emise, dar și pentru a le demonstra încă o dată calitatea mediocră a șefilor care conduc destinele polițiștilor.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Polițiștilor li se confiscă mobilele pe timpul serviciului

Distribuie

2 răspunsuri

  1. Tuta a anulat dispoziția data! Mare prost! Asta trebuie sa fie demis din funcție și cercetat disciplinar. Nu este singurul și politie care gândește di acționează asa.

  2. Mai bine se numea Tufă !
    Acest șefuleț ar trebui cercetat pt. Abuz în serviciu !
    Să-și foloseasca excesul de zel la munca în teren nu la mâzgălit dispoziții !

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.