Polițiștii țepuiți de Guvernul României. Salariile rămân înghețate și în 2022

După ce ieri Lucian Bode, ministrul afacerilor interne prezenta cu surle și trâmbițe aplicarea tranșei a treia, de 1/4, din Legea salarizării, în această dimineață a apărut proiectul de OUG cu privire la măsurile fiscal-bugetare în 2022 prin care salariile polițiștilor rămân înghețate pentru al doilea an consecutiv.

Sindicatul EUROPOL nu a putut opri protestele pe baza unei promisiuni politice și azi a venit și dovada că suntem victimele unui Guvern demagog, care nu poate să își țină cuvântul de pe o zi pe alta. De aceea, vă cerem tuturor celor care până acum au stat deoparte, să participe activ la formele de protest, fie că este vorba despre AVERTISMENTE, fie că este vorba despre protestele fizice sau despre refuzul de efectuare a orelor suplimentare începând cu 1 ianuarie 2022. Nu mai trebuie să fie sacrificații de serviciu ai acestui Guvern.

Mâine, 17 decembrie 2021, vă așteptăm începând cu ora 10:00 la sediul Partidului Social Democrat (PSD), de unde ne vom deplasa ulterior la sediul Partidului Național LIberal (PNL) și ulterior la sediul UDMR. Tot mâine, va avea loc ședința de Guvern cu privire la adoptarea OUG, fiind ultima noastră șansă de a determina aplicarea Legii salarizării 153/2017.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Polițiștii țepuiți de Guvernul României. Salariile rămân înghețate și în 2022

Distribuie

8 răspunsuri

  1. Grevă generală! Dacă ei “se fac” că ne plătesc și noi ne “facem” că muncim! Doar intervenții de urgență maximă, pentru cetățean, rutieră la birou la “scos dosare, care mai aveți concedii de antenă, libere etc., raport și pe, la revedere, continuitatea s-o asigure Bode cu aparatul lui de pe bancheta din spate, fără controale de niciun fel, fără acțiuni heirupiste, duceți-vă la doctori că sigur aveți toți o boală, lăsa ți-i singuri să se descurce, nu au nevoie de noi! Rușine statului român condus de fripturistii cărora nu le mai ajung banii de furat! În 1989 , la revoluție, eram în armată și, deși am sperat într o viață mai bună îmi dau seama că nu am fost , alături de alții, decât generația de sacrificiu. Am ajuns la lehamitea supremă, mi-e rușine că sunt român. Dumnezeul românilor a plecat demult din România

  2. Proiectul de OUG este de ieri dimineata pe site-ul ministerului de finante, voi ati negociat cu ministrul de abia ieri pe la ora 13-14.
    Maine vedem ce si sub ce forma se va vota.

  3. Exact ce am prevazut și spus eu cu voce tare ( chiar scris pe rețele).Ăștia nu merită nici clemență nici credibilitate .Trebuie mers peste ei.!

  4. Ce va face sa credeti ca la sfarsitul anului 2022 situatia va fi alta? Toate sindicatele trebuie sa se uneaca intr-un tel comun si anume respectarea legilor salarizarii si a pensiilor militare. Deschideti procese si faceti plangeri la toate forurile europene. Opriti protestele doar cand acest guvern de 2 bani dispare.

  5. Protestele in intervalul orar in care toti politistii sunt la program nu au nici un efect. De ce nu luati in calcul proteste la fiecare IPJ la nivel national la orele 16.00? Atunci veti vedea efectele. Dar poate nu se vrea asa ceva.

  6. Salutare, este adevarat că în anul 2022 nu se mai fac angajări în mai, recrutări pentru școala de jandarmi ? Multumesc

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută