Polițiștii promoției martie 2022 vor primi drepturile salariale luna aceasta

Noii colegi veniți din școlile de poliție în data de 25 martie, vor primi pe data de 14 aprilie drepturile salariale aferente, chiar daca emiterea dispozițiilor de numire a creat un volum mai mare de muncă. Deși nu sunt mulți bani, fiind la început de drum îi vor ajuta până când vor primi salariu întreg. Reamintim faptul că peste 1800 de polițiști au absolvit cursurile școlilor de profil, Școala de Agenți de  Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Școala de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan” Cluj și Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ”Avram Iancu” Oradea. În urma discuțiilor avute cu structurile de resurse umane și financiare, în data de 14 aprilie aceștia vor primi:

  • indemnizația de instalare;
  • norma de hrana pentru perioada 25-31 martie;
  • norma de hrana pentru luna aprilie;
  • salariu pentru perioada 25-31 martie;

Vă stăm la dispoziție cu orice alte nelămuriri aveți referitoare la drepturile de care beneficiați și ne puteți scrie, fie pe grupurile de socializare, fie pe email la adresa sindicateuropol@gmail.com, fie direct pe pagina de facebook, Sindicat Europol.

 

Viitorul ne aparține

Echipa Sindicatului EUROPOL

 

Sindicatul EUROPOL: Polițiștii promoției martie 2022 vor primi drepturile salariale luna aceasta

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.