Politistii folosesc autospeciale cu ITP expirat si traiesc in igrasie si mucegai

În acest material dorim să atragem atenția asupra lipsei de interes manifestată din partea conducerii IPJ Mureș în ceea ce privește asigurarea unor condiții normale de muncă.

Încă de la începutul anului au fost întocmite mai multe rapoarte și înainte I.P.J. Mureș,  în care lucrătorii  din cadrul Biroului de Ordine Publică sesizau mai multe multe probleme cu privire la starea deplorabilă în care se află birourile în care își desfășoară activitatea agenții de ordine publică și cei din cadrul compartimetului de proximitate. Pereți sparți, crăpați, peteciți, vopsiți în mai multe culori sunt doar o parte din cuvintele care pot descrie haosul și starea în care se află aceste birouri și care nu a fost renovate de prea mulți ani de zile.

Cu toate că au fost înainte rapoarte, aceștia nu au primit nici măcar un răspuns. Să nu mai vorbim ca nu a existat nici cea mai mică intenție de remediere a problemei. Între timp alte birouri ale șefilor de servicii sau cum e cel al adjunctului șefului inspectoratului, precum și încăperi ale Serviciului Logistic au fost renovate.

Bineînțeles veșnica problemă a toaletelor nu a putut fi nici ea rezolvată, acestea arătând ca după război fiind pur și simplu imposibil de folosit.

O altă situație care s-a ivit în această săptămână, a fost cea a mașinilor de serviciu ce aparțin Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Mureș, deoarece le-a expirat inspecția tehnică periodică, acestea nu pot circula pe drumurile publice îngreunând astfel activitatea polițiștilor, oricum îngreunată de multe alte probleme de ordin logistic.

Cireașa de pe tort a venit în cursul zilei de ieri când aceștia au fost anunțați de mințile odihnite și sclipitoare din cadrul IPJ Mureș că în zilele următoare se va efectua ITP-ul pentru autoturismele respective și totodată că, surpriză, acestea trebuie conduse de polițiști pe drumurile publice cu ITP-ul expirat până la unitățile în care acestea se vor efectua. Practic, fără nicio jenă, instigă polițiștii la comiterea de contravenții și îi supun unor riscuri de a ajunge să fie cercetați în cazul producerii unui eveniment rutier sau în cazul în care ar fi depistați în trafic de către polițiștii rutieri.

Nu putem aprecia decât lipsa de interes, de respect și bătaia de joc de care s-a dat dovadă

față de acești polițiști care își fac meseria cu toate că nu li se oferă nici măcar cele mai mici condiții normale de muncă.

De amintit este faptul că Poliția Municipiului Târgu-Mureș reprezintă motorul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în ceea ce privește activitatea de poliție și are cel mai mare impact în bilanțul anual, bilanț cu care domnul inspector șef s-a putut mândri întrucât județul Mureș a avut printre cele mai bune rezultate din țară, iar cu toate acestea sprijinul acordat a fost unul dezamăgitor.

În două cuvinte putem definii cele expuse mai sus și anume, management defectuos.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Politistii folosesc autospeciale cu ITP expirat si traiesc in igrasie si mucegai

Distribuie

Un răspuns

  1. Nimeni nu comentează Poliția Locală București Sector 2, “patrulează” cu Alfa Romeo?
    Dacă se fac valuri se găsesc fel de fel de explicații!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută