Polițiștii de frontieră vasluieni au înființat filială Europol

Vineri, începând cu ora 10.00, în sala de ședință din cadrul Sectorului  Poliției de Frontieră Huși, a avut loc ședința de constituire a Filialei Poliției de Frontieră Vaslui a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

Au fost aproape 2 ore de discuții pe probleme de țin de dotarea logistică, de drepturi salariale, dar și pe probleme pe care le întâmpină polițiștii în exercitarea atribuțiilor de serviciu. S-a evidențiat dorința de a contribui la activitatea sindicală  deopotrivă a polițiștilor mai tineri, dar și a celor cu experiență, care la unison vor să participe la schimbare. În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență:

1. Președinte – Ovidiu Iulian BABA;

2. Vicepreședinți:  Andrei IVANOVICI, Lucian TESLARU, Valentin Florin CARAUSU, Amalia Alina HUZUM, Gheorghe Marcel POPICĂ;

3. Delegați : Florinel Catalin CIUCHI, Marius Daniel BUSTEAGA, Marcelin PATRASCU, Iulian MIHAI, Viorel TIRTIRAU, Costel GRIGORIU, Vlad BABA;

Le urăm succes în demersurile pe care le vor face și la cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă.Vă reamintim că platforma Sindicatului EUROPOL este singura din MAI care promovează  autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv central.

În continuare, pentru colegii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași care vor să susțină filiala, se pot înscrie online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/ sau direct la reprezentanții filialei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Polițiștii de frontieră vasluieni au înființat filială Europol

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută