Polițiștii de frontieră maramureșeni vor avea Filială Europol

În data de 27.01.2022, începând cu ora 12:00, în sala de ședință din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș sunt așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și polițiștii de frontieră care nu au aderat încă la organizație, pentru a participa la constituirea Filialei Poliției de Frontieră Maramureș a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

În cadrul ședinței de constituire se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și 5 vicepreședinți, motiv pentru care, membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să își depună candidaturile până pe data de 27.01.2022 inclusiv.

În cadrul întâlnirii vom dezbate și problemele salariale existente, cât și impactul acestora pe viitor, respectiv demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii de frontieră își desfășoară activitatea. Ședința va fi prezidată de Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL și reprezentanți ai celorlalte filiale.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Polițiștii de frontieră maramureșeni vor avea Filială Europol

Distribuie

Un răspuns

  1. Din 2008 ,nu ați mai ridicat nici un salariu la poliția de frontieră!doar șefii au tot felul de sporuri și drepturi!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută