Polițiștii de frontieră ieșeni au înființat filială EUROPOL

Azi, începând cu ora 13.00, în sala de ședință din cadrul Inspectoratului Teritorial al  Poliției de Frontieră Iași, a avut loc ședința de constituire a Filialei Poliției de Frontieră Iași a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

Au fost aproape 3 ore de discuții pe probleme de țin de dotare, de drepturi salariale, dar și pe probleme pe care le întâmpină polițiștii în exercitarea atribuțiilor de serviciu. S-a evidențiat dorința de a contribui la activitatea sindicală  deopotrivă a polițiștilor mai tineri, dar și a celor cu experiență, care la unison vor să participe la schimbare. În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență:

1. Președinte – Florin TĂNASA ;

2. Vicepreședinți:  Cosmin  CÎRLAN, Bogdan CIBOTARU, Sorin ȘTEFANACHE, Ionuț POIANA și  Dragoș MOȚCU.

Le urăm succes în demersurile pe care le vor face și la cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului EUROPOL este singura din MAI care promovează  autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv central.

În continuare, pentru colegii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași care vor să susțină filiala, se pot înscrie online la secțiunea ÎNSCRIE-TE sau direct la reprezentanții filialei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Polițiștii de frontieră ieșeni au înființat filială EUROPOL

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *