Polițiștii cu conturi Bancpost rămân fără salarii

Dat fiind tranzacţia prin care Banca Transilvania a preluat Bancpost de la Eurobank Group,  se află în desfăşurare integrarea Bancpost în Banca Transilvania, iar până la finalul anului activitatea celor două bănci este separată.

Fuziunea BT – Bancpost va avea loc in 31 decembrie 2018, data la care Bancpost  îşi va înceta activitatea, fuziunea având ca efect dizolvarea fără lichidare şi transmiterea întregului patrimoniu către Banca Transilvania, care dobândeşte astfel drepturile şi obligaţiile Bancpost.

Având în vedere acestea, Bancpost a denunţat unilateral convenţiile privind plata drepturilor salariale, astfel că structurile financiare se vor afla în imposibilitatea de a efectua virarea drepturilor salariale în contul Bancpost indicat initial începând cu anul viitor.

Avem ca exemplu adresa nr. 575857/14.12.2018 emisă de către Serviciul Financiar din cadrul D.G.P.M.B., prin care se solicita poliţistilor care aveau deschise conturi bancare la aceasta unitate, să trasmita Serviciului Financiar, până la data de 04.01.2019, contul IBAN în care doresc să le fie virate drepturile salariale, în caz contrar urmând a se achita prin casieria instituţiei.

 

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Polițiștii cu conturi Bancpost rămân fără salarii

Distribuie

2 răspunsuri

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută