Polițiști folosiți ca materie primă la proteste

Seara zilei de 10 august  va rămâne întipărită mult timp de acum înainte nu doar în mintea celor care au participat în Piața Victoriei, ci și în mintea polițiștilor care au fost folosiți ca materie primă și carne de tun pentru a arăta incompetența managerilor din poliție pe de-o parte și de a satisface ordinele primite pe  ”linie” descendentă pe de altă parte.

Veniți de aproximativ o săptamână de pe băncile școlii, agenții de poliție au fost introduși in mijlocul protestatarilor „gazati” si supărati pe oricine purta o uniformă, fiind lăsați in stradă pana ce șefii de „tronsoane” au ajuns în siguranță in autoturismele personale  neinscripționate, fugind mâncând pământul ca niște mari si bravi comandanți de oaste.

Culmea ironiei a facut ca tinerele polițiste nou venite din școlile de profil, să nu se sperie si să rămână acolo in stradă pentru a-și îndeplini misiunea, în timp șefii cu epoleți pe umăr, au dat dovada de lașitate încercand să-ți pună la adăpost nu  doar propria piele, ci și propria incompetență.

Pentru a arăta cât de bine sunt echipați politistii, capetele luminate au scos de la naftalină vestele „anti-înjunghiere” pe care le-au împartit polițiștilor  la instructaj, până atunci vazute  de aceștia doar in filmele thriller, veste care nu i-au transformat  pe polițiști nici în  Superman și nici în bodyguarzii personali ai șefilor, ci mai degraba i-au făcut vulnerabili în fața furiei celor care plecau de la protest și care i-au injurat sau scuipat.

Polițiștii nu aveau ce căuta în dispozitiv având in vedere acțiunea în forță a jandarmilor împotriva protestatarilor, în conditiile în care aceștia nu erau echipați corespunzător.

Până la elucidarea misterioaselor acțiuni din seara zilei de 10 august din Piața Victoriei, polițiștii vor rămâne în continuare carne de tun, în timp ce pe umerii celor care au ”coordonat” acțiunile, se vor mai adăuga câteva stele, dar să nu ne facem griji, dacă au caschetă pe cap si grade, ce mai contează !?

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Polițiști folosiți ca materie primă la proteste

Distribuie

2 răspunsuri

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută