Polițist rutier, campion la culturism

Agent șef principal Florentin CORBEANU, în vârstă de 49 ani, membru al Sindicatului EUROPOL și polițist rutier în cadrul I.P.J. Dolj- Poliția Mun. Craiova, a obținut într-o lună de zile, 3 titluri de campion la culturism și fitness.

Absolvent al Școlii de Politie Vasile Lascăr, Câmpina, promoția 1995 a început sportul încă din 1987, iar în anul 1991 a obținut titlul de Campion Național la Culturism, Juniori. Între timp axându-se pe activitatea profesională, fiind dedicat muncii de poliție, a lăsat deoparte latura sportivă, însă din anul 2017, a revenit în sala de fortă si observând că activitatea sportivă, mișcarea, antrenamentul îl ajută activitatea profesională, a hotărât să se pregătească intens pentru activitatea competitională.

Astfel, a participat la prima competitie ce a avut loc la Reghin, pe 1 septembrie, 2019, la Culturism si Fitness, ocupând locul 1 la categoria 45-49 ani, MEN PHYSIQUE MASTERS.
A urmat Cupa României la culturism, ce a avut loc la Drobeta Turnu-Severin, pe data de 7 septembrie 2019 unde a obținut de asemenea locul 1, iar pe 6 octombrie la Campionatul Național de Culturism si Fitness, categoria 45-49 ani MEN PHYSIQUE, MASTERS, ce a avut loc la Sibiu,  obtinut locul 1, devenind Campion National.
In perioada 20-26 octombrie 2019, a făcut parte din Lotul Național de Culturism si Fitness,  în vederea pregătirii pentru Campionatul Mondial ce va avea loc in perioada 6-8 decembrie, in Tarragona, Spania.

Colegul nostru, Florentin Corbeanu, este dovada vie că se poate să fii atât un model în ceea ce privește activitatea profesională cât și cea competițională/sportivă. Vom fi alături de acesta la Campionatul Mondial de Culturism și îi urăm de pe acum mult succes, deși suntem siguri că o să se întoarcă triumfător.

Poate că odată cu aceste imagini vor vedea și șefii din poliție ce înseamnă acele ore săptămânale de pregătire fizică, care de altfel, sunt obligatorii, dar, din păcate, puse în aplicare în foarte puține unități de poliție.

Viitorul ne aparține.

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Polițist rutier, campion la culturism

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută