Poliția Română atacată de un contravenient

În ultima perioadă de timp, Poliția Română a fost în centrul unor atacuri fără precedent din partea unor politicieni care în loc să vină cu inițiative legislative care să îmbunătățească modul de funcționare al acesteia, de fapt aceștia încearcă să destabilizeze si să decridibilizeze instituția.

După ce deputatul ”mitralieră” a lansat un atac virulent la adresa Poliției Rutiere, acum a venit rândul altui deputat, Florin Roman care prin acuzele aduse instituției în care îi numește pe polițiști ”șpăgari” și ”comuniști” care stau la pândă pentru a face ”ciubuc”, a adus un prejudiciu de imagine si o decridibilizare a Poliției Române în fața opiniei publice. Gravitatea acuzelor aduse este amplificată de calitatea acestuia de deputat în Parlamentul României.

Noi îi înțelegem perfect frustrarea, având in vedere că în urmă cu doi ani de zile a fost sancționat contravențional de Poliția Rutieră ca urmare a încălcării regimului juridic al legislației rutiere, si culmea, deși a contestat sancțiunea în instanță, plângerea i-a fost respinsă ca fiind neîntemeiată, conform informațiilor oferite de portalul instanțelor de judecată www.portal.just.ro.

Este inadmisibil modul in care acest deputat a călcat in picioare activitatea Poliției Române. Solicităm o poziție urgentă din partea ministrului Carmen Dan si a inspectorului general al Poliției Române, chestorul Ioan Buda, față de această situație. Nu putem admite ca munca si efortul depus de polițiști să fie blamate nefondat de către acest personaj.

Dacă aveți propuneri și sugestii referitoare la modul în care ar trebui sa acționeze în acest caz conducerea Poliției Române, vă rugăm să ni le  transmiteți pe adresa de email sindicateuropol@gmail.com sau direct pe pagina de facebook Sindicat Europol.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Poliția Română atacată de un contravenient

Distribuie

4 răspunsuri

  1. La ce legi se votează prin Parlament, te miri că mai existăm ca și instituție! Am devenit o țară de hoți… și este doar începutul.🤢

  2. Eram sigur ca a fost sancționat contravențional domnul deputat și nu a fost de acord cu sancțiunea sau ca nu s-a intimidat agentul de poliție când s-a prezentat ca fiind deputat. Un exemplu negativ .

  3. Cine are impresia ca oficialii MAI vor avea o reactie, fata de nesimtirea acelui deputat,este naiv, ca sa nu spun altfel. Acum vreau sa vad daca vreun sindicat, face ceea ce trebuie facut. Adica acest individ sa fie actionat in judecata.

  4. DOMNII/DOMNILOR SI DOAMNELOR SINDICALISTI, CARE VADIT, MERG CU PROPAGANDA, LE SPUN CLAR, IN TARILE „CIVILIZATE”,
    ORICE RADAR SE INSTALEAZA OMOLOGAT, PE LEGE, PRESEMNALIZAT, SEMNALIZAT CU MULTI METRI INAINTE,NU SE MERGE CU MASINI NORMALE CIVILE /NEISCRIPTIONATE, FAZA CA POLITIA, DUPA INTRAREA IN VIGOARE A LEGII, RAMANE DOAR DE…. DECOR, E PRAF IN OCHI, INFORMATI CORECT DOMNILOR!!!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.