Poliția de Frontieră în straie de sărbătoare.154 ani de existență

Astăzi, 24 iulie, Poliția de Frontieră Română sărbătorește 154 ani de existență. La festivitatea care a avut loc la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, din partea Sindicatului Europol a participat Iconaru Marius, secretarul general al organizației. În cadrul festivității au participat reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne, șefi si foști șefi ai inspectoratelor generale, șefii inspectoratelor teritoriale și nu in ultimul rând, profesorul si istoricul Radu Ștefan Vergatti.

Ceremonia a început prin prezentarea unei radiografii a Poliției de Frontieră Române de la 1864 până în prezent, făcută de renumitul istoric, urmând apoi cu alocutiunile inspectorului general, comisar-șef Adrian Popescu, inspectorului general al Poliției Române, chestorul Ioan Buda si a secretarului de stat in MAI, Gheorghe-Nucu Marin.

 

 

A urmat acordarea distincției  ”Polițistul de frontieră al anului 2018” pentru doi polițiști: subinspector de poliție Lazăr Laurențiu Vasile din cadrul ITPF Sighetu Marmației si agent șef adjunct Negru Gheorghe Cristian din cadrul ITPF Oradea pentru rezultatele deosebite în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

 

Cu această ocazie, Sindicatul Polițiștilor Europeni ”Europol” urează ”La mulți ani” tuturor polițiștilor de frontieră și îi asigură de tot sprijinul pentru ca drepturile și interesele acestora să fie respectate.

Viitorul ne aparține

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Poliția de Frontieră în straie de sărbătoare.154 ani de existență

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută