Peste 9 ani de închisoare pentru femeia care a lovit intenționat un polițist

Tribunalul Buzău a făcut dreptate pentru colegul nostru din cadrul Biroului Rutier Buzău, care anul trecut a fost lovit intenționat cu mașina de o femeie din Buzău. Dupa ce acesta, aflat pe motocicletă,  a efectuat semnalul regulamentar de oprire, observând defecţiuni la sistemul de semnalizare, femeia de 32 ani a incercat să scape, lovindu-i motocicleta, care a fost proiectata intr-un  taxi  care circula din sens opus.

Astfel că magistrații Tribunalului Buzău au hotărât, în baza art. 257 alin. 1 şi 4 C.pen., cu referire la art. 32, alin. 1 C.pen., raportat la 188 alin. 1 şi 2 C.pen., condamnarea inculpatei Vlădescu Anda Ioana la pedeapsa de 9 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj calificat la data de 19.08.2020, în dauna victimei Popa Adrian Dumitru.

În același timp, instanța obligă inculpata să plătească părţii civile Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău suma de 83807,78 lei cu titlu de despăgubiri civile pentru daune materiale. În baza art.19 C.pr.pen. raportat la art.1349, art.1357 C.civ., obligă inculpata să plătească părţii civile Popa Adrian Dumitru suma de 200.000 lei cu titlu de despăgubiri civile pentru daune morale.

La acel moment, Adrian nu s-a  pierdut cu firea, a indepărtat curiosii din jurul focului si a anunțat colegii despre caracteristicile autoturismului. La scurt timp dupa mobilizarea echipajelor din teren, femeia a fost  identificata intr-o benzinarie, unde probabil se ascundea. Aceasta a fost retinuta si a fost  acuzata in acest moment de savarsirea infractiunii de “tentativa de omor” si “parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei. Motivul invocat de femeia care a lovit pe colegul nostru a fost de-a dreptul halucinant, aceasta declarând la acel moment că se grăbea să ajungă la București.

Acesta trebuie să fie un semnal de alarmă pentru curajoșii care încearcă să lovească sau să omoare un polițist aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Numai anul trecut, peste 200 de polițiști au fost ultragiați de persoane certate cu legea sau de cei care au doar drepturi, nu și obligații.

 

Viitorul ne apartine!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Peste 9 ani de închisoare pentru femeia care a lovit intenționat un polițist

Distribuie

8 răspunsuri

 1. Buna.
  Prea putin 9ani si 6 luni, asta se injumatateste si diferite bonusuri si va iesi in 2-3 ani,
  Ca un a murit politistul este experienta sa de motociclist si norocul.
  Tot mai des vedem ca sint atacati politistii in timpul serviciului, aceasta sentinta nu va face sa scada
  atacurile inpotriva politistilor.

 2. Poate femeia era grăbită dar poate e sotia cuiva de sus si îsi permite. Legile sunt pentru toti. Nu conteaza din ce clasă socială faci parte. Asa ar trebui sa fie pentru toti. Nu să omori trei oameni si să ei 3 ani cu suspendare ca ai tu bani. Bine era cu Tepes. Trași în teapă toti care greșesc în acest fel.

 3. Este clar că justiția a fost servită ! Ma bucur ca dreptatea a triumfat iar persoana vinovata va plăti ! Doamna a avut un comportament lipsit de respect fata de un reprezentant al legii, și a dat dovada chiar de cruzime. Felicitări!

 4. Dacă ei i sa Day o condamnare de 9 ani ,ok deacord a făcut o infracțiune,dar întrebarea mea pt d.vstra este,jandarmeriei și jandarmilor care iau dat cu șprei la acel om bătrân de la 10 centimetri și lau omorât ce condamnare li sau dat domnilor?aaaa li sa tăiat din salariu pt ca au luat o viață,acelui polițist de la Pitești de a dat de moment cu acel om de 67 de ani pensionar de lau dat cu capu de ciment fără sa facă nimica acel bătŕin doar că nu a vrut să plece deacolo că ia zis un polițist ce condamnare i sa dat?și sunt multe alte cazuri în care nu mai spuneți că nu se face dreptate,voi vreți dreptate la un caz la mie întîmplat și vai ce mai ieșiți pe la televiziuni și vă plângeți,dar cînd colegi voștri omoară în strada populația dc nu mai ieșiți sa spuneți să se facă dreptate?îmi este rușine cu voi sunteți toți niște corupți…

 5. Este interesant faptul că în momentul în care un polițist se constată că este agresat și iau măsuri dure împotriva agresorului dar atunci când polițistul agresează cetățeanul și își bate joc în nenumărate rânduri de cetățean interesante că nimeni nu ia nicio măsură poliții și fiind protejați fiind deasupra legii pentru a articolului 16 alineatul 2 din constituția României nefiind valabil. Este interesant cum în cazul acesta sau putut face o condamnare atât de mare nouă ani și șase luni o viață distrusă pentru satisfacția unui polițist dar atunci când polițistul din nou spun își bate joc de om și abuzează de funcția de gradul pe care îl are de statura pe care o are nimeni nu ia nicio măsură puteți spune că nu sunteți ipocriți domnilor bag cred că sunteți foarte ipocriți atât sindicatuleuropol cât și toate poliția română dintâi faceți curățenie în rahatul din curtea voastră și după aceea să fie condamnat oamenii. Nu numai cetățeanul de rând să fie răspunzător și să răspundă pentru faptele sale. Să răspundă și polițiștii pentru faptele lor. Lucru pe care nu îl am văzut în ultimii 10 ani de când îl instrumente multe dosare în care polițiștii fac abuz în serviciu și de multe ori au o purtare abuzivă. Se pierde dosarele prin birourile procurorilor fiindcă așa e bine.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută