Pachet legislativ special pentru polițiști

Dreptul la informație  este un drept constituțional, fiind un drept esențial care se realizează prin comunicare. Polițiștii, prin natura activităților pe care le desfășoară au nevoie de o informare corectă, completă și precisă.

Pentru a veni în sprijinul membrilor noștri de sindicat, cât și a celorlalți polițiști  care urmăresc site-ul organizației noastre, am creat un pachet legislativ ce cuprinde peste 70 de acte normative care sunt necesare polițiștilor atât în desfășurarea activității de zi cu zi, cât și în cunoașterea drepturilor de care beneficiază.

Pachetul legislativ cuprinde  acte normative începând cu Statutul, codurile, legi, hotărâri de guvern, ordonanțe de urgență, ordine de ministru, proceduri și  instrucțiuni. Acestea cuprind toate modificările suferite și  sunt actualizate  până la data de 25.10.2018.

Pentru a putea folosi pachetul legislativ, accesați site-ul nostru www. sindicateuropol.ro, secțiunea ”Legislație” sau direct linkul  http://sindicateuropol.ro/legislatie/.

Dacă aveți sugestii și pentru alte acte normative care ar fi necesare polițiștilor, vă rugăm să ne scrieți propunerile, fie pe pagina noastră de facebook Sindicat Europol, fie  pe adresa de email sindicateuropol@gmail.com.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Pachet legislativ special pentru polițiști

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută