Ordonanța Militara 7. Iată restricțiile

Creșterea zilnică a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a determinat Grupul de Comunicare Strategică să emită o nouă ordonanță militară care impune noi măsuri restrictive pentru populație. Menționăm că până acum în România  sunt înregistrate un număr de 141 de decese și 3613 de persoane  infectate.

Ordonanța Militară nr. 7/2020 prevede:

  • Se instituie carantină pentru Țăndărei. Se va permite doar transportul de marfă și pentru persoanele care nu locuiesc în zona carantinată și desfășoară activități în zona carantinată.
  • Se suspendă toate zborurile spre Austria, Belgia, Marea Britanie, Statele Unite, Turcia, Iran pentru o perioadă de 14 zile, începând cu 5 aprilie, ora 23.00. Această restricție nu se aplică transporturilor medicale și altor categorii. Se menține suspendarea transportului internațional spre Spania, Italia, Franța, Olanda și Turcia.
  • Pentru fluidizarea traficului la frontieră, conducătorii camioanelor de transport marfă nu vor mai completa declarațiile epidemiologice dacă vor utiliza doar coridoarele indicate. Tranzitarea se va face într-un timp de maxim 48 de ore.

  • Pentru a susține lupta cu virusul, autoritățile vor asigura spații hoteliere între ture pentru personalul medical din sistemul național de sănătate publică.
  • A fost  introdus un articol în ordonanța militară pentru a preveni riscul de defrișare ilegală în această perioadă.

CITEȘTE AICI Ordonanța militară 7/2020

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Ordonanța Militara 7. Iată restricțiile

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută