Observatori EUROPOL la concursurile TCO

Sâmbătă 13.03.20121, începând cu ora 11.00,  are loc proba scrisă la concursurile de trecere în corpul ofițerilor unde pe cele câteva sute  de posturi vacante candidează peste 4.000 de candidați. Concursurile se vor desfășura pentru aproape toate armele: poliție și poliție de frontieră. După prima sesiune din luna ianuarie,  iată că mii de agenți, după luni bune în care au studiat legislația incidentă, sunt din nou  față  în față cu viitorul carierei de ofițer de poliție.

Observatorii sindicali din partea organizației noastre vor participa la aproape toate unitățile unde vor fi susținute aceste examene, inclusiv la etapele de extragere a variantei de subiecte, multiplicarea acestora, precum și la cea de susținere a probei în sălile de concurs. Având în vedere faptul că procesul de multiplicare a subiectelor este cea mai importantă etapă unde s-ar putea crea breșe sau scurgeri de informații din cadrul variantelor de subiecte, colegii noștri observatori sindicali vor monitoriza cu atenție aceste aspecte.

De asemenea, reprezentanții organizației noastre au participat în calitate de observatori inclusiv la concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de ofițer în specialitatea acțiuni speciale, existente la nivelul SIIAS din cadrul IGPR, DGPMB, IPJ Buzău și IPJ Galați, cu personal recrutat din sursă internă, precum și la cel de ocupare a unor posturi vacante în cadrul Catedrei de Educație Fizică, Autoapărare și Instrucția Tragerii, Compartimentul Operațiuni pregătire de luptă din cadrul Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina.

Cu această ocazie le urăm mult succes tuturor candidaților și ne punem speranța că reușita acestora va fi pe măsura muncii depuse. Dacă oricare dintre candidați vor observa nereguli cu privire la modalitatea de desfășurare a probei scrise, aceștia se pot adresa imediat președintelui de comisie,  observatorilor sindicali sau fie ne pot sesiza imediat după ieșirea din sala de examen.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Observatori EUROPOL la concursurile TCO

Distribuie

3 răspunsuri

  1. La interviu nu ati fost. Au fost intrebari stupide, la OP si anume atribuțiile primarilor din lg. 217/2003, zona de siguranta publica speciala din OMAI 60, ce contine dispozitia inspectorului sef.
    Da asta e mai incercam si alta data.!
    Sa pici la interviu!
    Ps. Plus ca interviu nu u poate fi contestat, atunci de ce sa mai filmat?,

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută