O nouă promoție pentru școlile de poliție

Astăzi, pentru școlile de poliție  din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, a fost mare sărbătoare. Promoțiile de  polițiști din cadrul școlilor din Câmpina, Cluj-Napoca și Oradea  au depus jurământul de credință și, de asemenea, a avut loc înaintarea în grad a acestora.

Reprezentanți din cadrul organizației noastre au fost prezenți în toate cele trei locații ca semn de apreciere  și recunoștință pentru tinerii agenți de poliție.

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, organizația noastră a fost reprezentată de Saltelechi Dănuț, președintele Filialei Europol Giurgiu. Din cadrul IGPR a participat adjunctul inspectorului general, cât si reprezentanți din cadrul MAI.

La Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, organizația a fost reprezentată de Szakacs Emanuel, președintele Filialei Europol Mureș. La ceremonie a participat si inspectorul general al Poliției Române si reprezentanți din cadrul MAI.

Pentru Școala de Pregătire a Agenților de Poliție de Frontieră ”Avram Iancu” Oradea, am avut ca reprezentant pe Iconaru Marius, secretarul general al Sindicatului Europol. Si in cadrul acestei ceremonii au participat inspectorul general al Poliției de Frontieră Române si secretarul de stat in MAI, Dan Chirică.

Noi, Sindicatul Polițiștilor Europeni ”Europol”, îi felicităm pe tinerii absolvenți ai școlilor de poliție si le urăm mult succes în cariera pe care și-au ales-o. Nu este o meserie ușoară și va implica multe riscuri, însă toate acestea fac din ea o adevărată provocare. Vom fi alături de noua generație pe care o vom sprijini în toată activitatea, pentru că de fapt, aceasta reprezintă viitorul.

Dragi si stimați colegi, un lucru este cert, ”VIITORUL NE APARȚINE”.

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: O nouă promoție pentru școlile de poliție

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută